гр. София бул.Европа 8А
Телефон 0988832240
poli_inox@abv.bg

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ
Основен технологичен процес, гарантиращ високото качество на изделията и в същото време позволява обработка на голям брой детайли за кратко време и непрекъснат процес на работа.

Високотехнологичната комбинирана машина „TRUMPH” за лазерно рязане и щанцоване на листов материал с максимален габарит на листа 3000 х 1500 мм.


СТРУГОВИ И ФРЕЗОВИ ДЕТАЙЛИ
Фирмата разполага с CNC – стругови и фрезови машини 3и 4 осни, с които може да се обработват корпусни детайли от неръждаема и легирана стомана, чугун, алуминий, месинг, пластмаса и други материали.

Обработка на хоризонтален център с CNC управление – 4 оси, обхват на работната маса 400 х 450 мм, до 400 кг.

Обработка на Стругове с CNC управление – обхват на детайла до Ф250 мм.

Обработка на вертикален център с CNC управление с едновременна обработка по 4 оси и ротационно движение по една от осите, обхват на масата 400 х 600 мм.


МЕХАНИЧНА ОБРАБОТКА /ПОЛИРАНЕ/
Разполагаме с машини, които позволяват механична ръчна обработка на детайли със сложна форма, както и на тръби, квадратни профили и други детайли от неръждаема стомана, въглеродна стомана, месинг, алуминий, и други до достигане на желаната повърхност:

Полиране до огледален блясък

Сатениране до различна едрина на зърното

Подготовка на детайли за гълванично покрите – хромиране, никелиране, поцинковане


ЗАВАРЯВАНЕ
Ние предлагаме “ТIG-MIG” заваряване на конструкционна и неръждаема стомана, алуминий, месинг и мед.


ОГЪВАНЕ
Огъване с цифрово управляем хидравличен абкант – с дължина до 3000 мм.

Абкантите са високотехнологични машини от най-ново поколение, които удовлетворяват и най-високите изисквания за точност и прецизност на огъването.