гр. София бул.Европа 8А
Телефон 0988832240
poli_inox@abv.bg
3-2.jpg
certificate-unsigned_page-0001
iqnet_page-0001

За фирмата

Фирма „Поли-инокс инженеринг” ЕООД разполага със собствена производствена база и складови помещения. Започва своето развитие в сферата на механично обработване и производство на детайли от неръждаема стомана /инокс/, месинг, алуминий /т.е. полиране до огледален блясък или сатениране на техните повърхности/, както изработката на изделия от ковано желязо и черна стомана, метални конструкции. Успоредно развива своята дейност в изработката на рекламни – екстериорни и интериорни елементи и мебелни изделия, неутрално кухненско оборудване и други нестандартни проекти.

“Поли-инокс инженеринг”ЕООД е бързо развиваща се фирма и разширява дейността си в областта на механичното производство и по специално CNC-струговане, фрезоване, лазерно рязане, огъване, гравиране на детайли от единични бройки до серийно производство. Също така изработката на съоръжения за ТВ игри и игрални автомати за хазартно-развлекателния бизнес, цялостно оборудване на магазини и офиси.

Международни отношения

Фирмата работи както на българския, така и на чуждестрания пазар. Ние разполагаме с машинни мощности и необходимият клалифициран персонал, което ни гарантира прецизното производство на детайлите. Работиме както с чертежи на клиента, така и проектираме „3D” проекти и конструктивни чертежи. В основата на фирмената политика е да поддържа високо качество на продуктите и услугите , предприемчивост, новаторски решения и гъвкавост, съобразени с желанията и изискванията на клиента.

politika na kachestvoto_20201024_page-0001